Houtkabouters kleinschalige kinderopvang

Kinderopvangtoeslag

De Houtkabouters is ingeschreven bij diverse gastouderbemiddelingsbureau's en het landelijk register kinderopvang.
Ik ben als gastouder volledig gediplomeerd en in bezit van alle benodigde papieren. Je hebt bij ons daarom recht op de Kinderopvangtoeslag, je kunt hier uitrekenen op welk bedrag je recht hebt: belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen

Wil je aanspraak maken op de KOT, dan ben je verplicht een bemiddelingsbureau in te schakelen. Ik werk met Viaviela. Voor hun tarief kun je kijken op www.viaviela.nl

Een bemiddelingsbureau, heeft een kassiersfunctie, maar zij zorgen ook voor de jaarlijkse controles RIE. (Risico Inventarisatie & Evaluatie)

Kosten Houtkabouters

Bij de Houtkabouters betaal je een dagprijs. Deze prijs betaal je voor de gereserveerde contracturen, dit zijn er altijd 10: van 8:00 tot 18:00. In de huisregels die je bij het contract krijgt staat vermeld wanneer je je kind kunt brengen en halen. Wil je andere tijden afspreken voor brengen en halen dan kan dat, echter de dagprijs blijft hetzelfde.

Wil je het huidige tarief weten of heb je andere vragen dan kun je natuurlijk even appen: 06-28379185

In de huisregels staat ook vermeld wat je zelf mee moet nemen: luiers, billendoekjes e.a. Vanaf 1 jaar eten de kinderen 2 maaltijden mee, deze maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.